Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jegybanki hitelt ingatlan...

Jegybanki hitelt ingatlan célra hol tudok igényelni és milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Most olvasom a mai hírekben, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter egy nagyobb ingatlanját jegybanki hitelből vásárolta.

Én nem is hallottam még erről az új hitel lehetőségről, hogy jegybanki hitelre is lehetséges ingatlanokat vásárolni. Kíváncsi vagyok, hogy hol lehetne erről több információt találni, mert én nem találtam sehol.

Ez a jegybanki hitel vajon kedvezményesebb lehet, mint a sima banki lakáscélú hitelek? Hol tudok ilyet igényelni és milyen feltételek szükségesek hozzá?

márc. 13. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A Nemzeti Bank elnökénél érdeklődj! Ő - bizonyára - szívesen ad felvilágosítást és hitelt Neked is.
márc. 13. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy munkáltatói hitel. Menj el dolgozni az MNB-be és lesz neked is
márc. 13. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Ha csak úgy nem?
márc. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!