Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Munkás hitel! Ki mennyi idő...

Munkás hitel! Ki mennyi idő alatt kapta meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Munkás hitelt szeretnék igényelni de, állandóan el utasitanak. Le kértek minden honnan, azt mondták nem velem van a gond.

Valaki járt már így? Valami ötlet? Hitel ügyintézőnél vagyok azt mondta próbáljuk meg megint egy hónap múlva.

Sejtése az hogy cégnél van valami adó tartozás,ha be igazolodik hogy igen, akkor nem is vehetem fel? Valaki tud mondani erre valamit mit csináljak várjak ne várjak.

2025. jún. 3. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

elutasítanak, lekértek*

Amúgy az a néhány milla nem éri meg azt a milliónyi nyűgöt, kritériumot.

Pár hónap melóval összeszeded külföldi melóval.

A legalja munkával is max 8 hónap.

Felejtsd el a mézes madzagos csalikat.

CSOK-kal is rengetegen szívnak, buktak, bajban vannak.

2025. jún. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Igényeltem a Munkás hitelt,az egyik Banknál ,de elutasított. Lehet máshol újra igényelni.?

540 ezer a fizum van szem köl.és egy hitel k.ami fizetve van mindig. A bank szétszette a fizumat levette a műszakpótlékokat.így 300 lett a vége. Nem értem.

Munkáshitel ha várandós vagyok?

38hetes várandósan még dolgozom, holnap megyek beadni a munkáshitelt, ugye 10nap alatt kell elbírálniuk, ha ez alatt a 10nap alatt én megszülök akkor is jogosult vagyok rá? Köszi a válaszokat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!