Megmondaná valaki, hol lehet felvenni a legkedvezőbb forinthitelt végtörlesztéshez?

válasza:Erre én is kíváncsi lennék!
Ha jól látom még nem nagyon álltak elő a bankok ezzekkel a termékekkel.

válasza:

válasza:még nem jött ki a legtöbb bank a hitelkiváltó termékével.
Barátnőmmel az előbb beszéltem, aki egy bizonyos bank hiteltanácsadója és még ő sem tudta az új kamatokat az új termékről...
Én pl. azt mondtam a saját ügyfeleimnek, hogy 1 hét múlva térjünk rá a kalkulációk készítésére, mert addigra letisztul a helyzet és kiderül,hogy ki milyen feltételekkel adja a hitelét, illetve az is, hogy például mi az, amit a bank ajánl, illetve hiteltanácsadók segítségével mit lehet igénybe venni...
összeállítottam egy listát, hogy milyen adatok kellenek a hitelkiváltás kapcsán a kalkuláláshoz, én azokat gyűjtöm össze...
Te is írd össze, hogy mennyi a fennálló tartozásod, jövedelmed, meglévő hiteleid stb. és szerintem a hét második felében már jobban tudsz majd tájékozódni.
Arra figyelj, hogy a bankodnak csak akkor jelentsd be a betörlesztési szándékod, ha 100%, hogy máshol megkapod a hitelt...bejelentéstől számítva 60 napod van a kifizetésre.

válasza:Egyelőre nincsenek akciós konstrukciók, és ahogy a gazdasági híreket olvasom, nem is lesznek.
Erste emelt 3%-ot a THM-en, hogy senki ne menjen oda, K&H nem ad még a saját devizahiteleseinek sem, stb.
(a portfolio.hu-n olvastam ezeket)
Nem túl jók a kilátások a hiteleseknek sajnos.

válasza:

válasza:Jelenleg a legkedvezőbb hitelt az FHB és a Volksbank adja. A korábban emlitett OTP messze a legdrágábbak egyike. Erste erös közepes, Unicredit nemrég hozta ki a hitelkiválto termékét, de nagyon drága.
Rafinak, KH-nak, Axa-nak nincs semmilyen. A tak.szövök is bőven 11%körüli termékekkel operálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Én több bankot is megjártam, de lehetetlennek tűnik forinthitelt felvenni, pedig én nem is vagyok rossz ügyfél. Az átlagnál sokkal nagyobb fizetésem van, semmi elmaradásom nincs, az eddigi hitelemet is mindig napra pontosan fizettem és még így sem. Ezek után ki tud...
És ha nem is idén, be lehet törleszteni később?
Hol jók a feltételek és nem kérnek mindenféle hosszadalmas papírt. Nem vagyunk BAR listán, akadálya nem lenne.
Ki ajánlja a legkedvezőbb konstrukciót? Néhány fiókban már jártam, de az összeset lehetetlenség lejárni, a netre meg nem mindegyik teszi fel a lehetőségeket. Írjatok, kinél a legalacsonyabb a THM, a kamat, és hol vállalják át a járulékos ktsg-eket.
Meglehetősen ellentmondásosnak tűnik a helyzet így az indulásnál. AZ Erste már emelt kamatokat, a K&H állítólag csak bankon kívülre ad, a CIB-ben ma nekem azt mondták, hogy talán két hét múlva tudnak mit mondani. Még nem késtünk le semmit, de akkor hol lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!