A PayPal-on mennyi a fogadható pénzösszeg-limit? Most 630. 000 ft-on van ez max mennyire mehet fel? Illetve mivel diák bankszámlám van és PayPal-on keresztül érkezik rá a pénz, abból hogy kell adóznom?

válasza:

válasza:Mivel sikerült összehozni? :) Gratula!
Elvileg szja köteles jövedelem, lehet, hogy ezen kívül terheli még valamilyen járulék is. Kiutalod, majd jövőre bevallod, és befizeted az adóját május 20-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Eddig ha vásároltam, és Paypal-lel fizettem, a Paypal-re nem raktam pénzt, hanem automatikusan levonta a bankszámlámról. Most viszont a Paypal-ön van a pénz. De hogy tehetem levásárolhatóvá?
A megnyitásáról olvastam, - 400 forintot vonnak első alkalommal, amit az első leendő alkalommal visszautalnak az ügyfélnek... A kérdéssel összefüggő információt viszont sehol nem találtam - magyar nyelven. A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Ha igen, leírnátok lépésről lépésre, hogyan tudom a fentebb említetteket megcsinálni?
Probléma annyi lenne h vásároltam Ebay-ről átutalta a pénzt és már kaptam is a limitet :S amivel nem tudok semmit csinálni a pénzel mert kellene bankszámlaszám vagy bankkártya ..:S de az sajnos nincs megtudom valahogy oldani másképp h feloldják az accountom vagy lementsem a pénzt?:S
hello valakinek van tapasztalata hogy mennyi időbe telik a prémium számláról bussinesre való átállás? elértem a prémium limitet és most zároltak, így nem tudom szinte használni a fiókot. tegnap feltöltöttem egy bankszámlakivonat, személyi és lakcím kártya képét.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!