Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A PayPal-on personal account-o...

A PayPal-on personal account-om 630 200 HUF az éves limit a fogadható összegekre, lehetséges ennek a megemelése? Úgy értem, a gyakorlatban már sikerült valakinek? A többi lent.

Figyelt kérdés

Kértem limitemelést de még nem kaptam választ, viszont hamarosan kapok egy ezt jóval meghaladó összeget. Mi van ilyenkor? Le tudom venni azt az összeget a számlámról vagy várhatok pár évet mire részletekben leveszem?

Már olvasgattam a paypal help centerjét, de nem találtam ilyesmit.

2012. júl. 12. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:

válts business-re, mert nem fogja fogadni a PP-d a bejövő összeget

amúgy honnan kapsz te több, mint 600ezer forintot

2012. júl. 12. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos business-en az individual-t választhatom csak mert nem vagyok cég, de ott is ugyanennyi a limit.

Eladok vmit.

2012. júl. 12. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
nem lenne jobb, ha utalna az illető? vagy legalább egy részét utalná? vagy western union?
2012. júl. 12. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismerjük egymást személyesen ezért, neki ez tűnik a legbiztosabbnak. De köszi az eddigi segítséget.
2012. júl. 12. 15:33
 5/5 anonim válasza:

Nem tudom a megoldást, de:

Én ekkora összeget nem tartanék PayPal számlán hosszabb ideig. Olvastam néhány elkallódott accountról, befagyasztott számláról...

Lehet, hogy kacsa, sőt nagyon valószínű, hogy csak pánik- és rosszhírkeltő cikk volt, de hol jársz utána, ha valami probléma van, ha nem kapsz választ arra sem, hogy megemelnéd a limitet?

Megértem, hogy ez tűnt a legjobb megoldásnak elsőre, de megérné még egyszer átgondolni/átbeszélni a többi lehetőséget.

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni abban, amit kérdeztél.

2012. júl. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet létező bankkártya (szám) megadása nélkül paypal account-ot csinálni?

Kérlek segítsetek! Aki már csinált ilyet, de aki még nem és talál valami használható infót, azt nagyon megköszönöm, ha megosztja velem!

Paypal Full account number?

Sziasztok van egy kis gond... belépek paypalre emailcím és jelszóval.. és feldob egy ablakot ahol ottvan a bankszámlámról néhány adat meg alatta hogy "full account number"... beírtam a számlaszámom OTP nél 2x 8 számjegy de nemjó.... neten unánnaolvastam és lehet email...

Paypal regisztrációnál a Top up myPayPal account és a Pay with my credit card közül melyik mit jelent, melyiket kell választanom?

Ebay-ről szeretnék magamnak ruhát rendelni és csak ezzel lehet. Nem nagyon értek angolul, így nehéz...

PayPal account készítése/fenntartása pénzbe kerül?

Szükséges hozzá dombornyomott bankkártya?

Hogyan tudom feloldani a PayPal Account Limitation problémát?

Számos plusz informáci megadásával lehetne elméletileg feloldani. Többek között személyazonosságot igazoló kép feltöltésével, de hiába tölttem fel képet, a státusánál azt írja, hogy In Progress (már 4 napja). A limitáció ellehetelenít minden féle trenzakciót( pl.: pénz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!