Fundamenta hogy ad azonnal hitelt?
Szeretnék nyitni a férjem és az én nevemre fundit, a max befizetéssel (20ezer ha jól tudom), és az érdekelne hogy mennyit tudnánk felvenni azonnal. Ingatlant vásárolnánk, de úgy hogy szocpolt is igényelnénk. Új építésű, kb. 15 Mft, Pest megye. Összevonhatóak a fundik, és a hitel a szocpollal? Kb 20% önerőnk van, tehát 3 Mft, 200 nettóval összesen, 2 meglévő gyerekkel.
ELVIEKBEN ez a dolog, így, ebben a formában, működne?
Már várom a hívásukat, de addig azért tájékozodnék...
Köszi előre is!
Nettó 200 ezer fizetés, 2 gyerek, nuku megtakarítás, 15 milliós ház.
Ahha. Meg a Mikulás.
Biztos, hogy nem működhet. Talán ha a szülők házát is beviszitek jelzálogba és az is ér minimum 10 milliót akkor talán kaphatók.
Viszont azt a "ti" lakásotokkal együtt fogjátok bukni azt most borítékolom nektek. Belegondoltál, hogy 20 év alatt nektek 200 ezres fizetéstől 2 gyerek iskoláztatása mellett minimum 30 milliót kell visszafizetnetek?
"Kíváncsi voltam kell-e várnunk 1,5 évet míg visszamegyek dolgozni"
Ezek alapján, ha jól értelmezem, Te most nem bért kapsz, hanem GYED-et. Ebben az esetben óvatosak legyetek, mert a GYED kiegészítő jövedelemnek minősül, nem tekintik a bankok bérnek. Nagy valószínűséggel egy adóstárs (pl szülő) sokat javítana a helyzeten, de ha meg szeretnéd tudni pontosan, mik a konkrét lehetőségek számotokra, akkor abban is tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!