Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen költségek vannak...

Milyen költségek vannak paypal fizetéssel?

Figyelt kérdés
Ha külföldre szeretnék utalni, talán ez a legjobb megoldás. Eddig csak ebay-nél használtam, ahol automatikusan továbbirányított, de egyébként pontosan hogy működik, a másik félnek is rendelkeznie kell paypal-lal? És akár országon belül is jó megoldás lehet, kikerülve a drága banki költségeket?

2014. máj. 10. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Neked mint küldőnek ingyen van, de az aki kapja a pénzt, már nem egészében kapja meg, hanem levonnak belőle 4-5 százalékot (Paypal fee) Tehát magadat megkímélheted a költségektől, de azzal kiszúrsz, akinek küldöd. Ezért nem javaslom országon belül. Természetesen a másik félnek is rendelkeznie kell Paypal fiókkal, csak így biztosított a Paypal haszna az egészből.
2014. máj. 10. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

3,4%-ot vonnak le a fogadótól. Illetve aki nagy forgalmat bonyolít annak ez csökkenhet 1% körülire.

Fizetés ingyenes.

2014. máj. 10. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A 3,4% nem általános érvényű, hanem egy variáció a sok közül. Attól is függ a fee mértéke, hogy a felek mely országokban vannak, milyen típusú accountjuk van, illetve a pénz forrása sem mindegy (Paypal balance vagy kártya) Tapasztalatom szerint minimum 4!-ot vonnak le, legutóbb nekem 22 euró után 1,32 eurót vontak le, ami több mint 5 százalék. Szóval irányadó információként mondtam a 4-5 százalékot.
2014. máj. 10. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl. ha én belföldön küldök pénzt családtagnak, akkor az ingyenes szokott lenni mindkét félnek.

Egyébként a Paypal helyett megfontolandó még a Transferwise.com , ami bankszámlák között működik, de csak nemzetközi viszonylatban.

2014. máj. 10. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
most küldtek 38,500-at, 36,908 HUF lett belőle.
2014. máj. 10. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!