Miért csak munkanapokon van banki utalás, miért nem azonnal? Mi az akadálya?
Figyelt kérdés
Oké, bevezették ezt a napon belüli utalást, de még mindig nem értem, miért nem azonnali az összes utalás? És hétvégén miért nincs utalás? Van egy ember, aki nyom egy ENTERT és ő csak munkanapokon dolgozik? Mi ennek a valódi oka?2014. máj. 10. 20:51
1/8 anonim válasza:
1. van 2 órán belüli utalás! 2. a pénzintézetben 7végén nem dolgoznak! (nem úgy müxik mint torrent oldalakon-moderátor...)
2/8 anonim válasza:
Van azonnali átutalás is, de azt nem lennél hajlandó kifizetni. Ezért aki olcsón akarja, az kompromisszumokra kényszerül.
3/8 anonim válasza:
Amúgy ha érteni akarod, hogy miért nem elég egy ENTER gomb, akkor olvasd el ezt
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Ebben a KLRING nevű eljárás az, ami választ ad a kérdésre.
4/8 anonim válasza:
Bocs, klíring helyesen. A lényeg, hogy a lakossági utalások ilyen módon bonyolódnak
5/8 A kérdező kommentje:
Azért az "olcsón" kifejezéssel tudnék vitatkozni a mai utalási költségeket ismerve :)
2014. máj. 11. 16:09
6/8 anonim válasza:
Amúgy elolvastad? Mert akkor értened kellene, hogy miért nem működik valós időben a GIRO rendszer
7/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam és értem, köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 11. 20:08
8/8 Őszödi Ferenc válasza:
"klíring"
bazeg, ezen behalok! mekkora paraszt írja ezt így le??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!