Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior plusz kártyát...

OTP Junior plusz kártyát használhatom az USA-ban is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az OTP Junior plusz kártyát használhatom-e bárhol az USA-ban? pl. bevásárlóközpont, gyorsétterem, ruházati bolt.. stb.. Esetleg tehetek-e rá rögtön devizát (USD), vagy mindig forintról lesz átváltva az összeg?

2010. jan. 16. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

A kártyádon van 1 vagy 2 logó.Nézd meg őket. Általában a Cirrus Maestro vagy simán Maestro.

Azokban az üzletekben, ahol ki van téve ez a matrica az ajtóra, akkor ezeket bárhol használhatod.

2010. jan. 17. 08:52
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi. még annyi kérdésem lenne, hogy lehet-e USD alapú a kártya?? vagy csak forintban lehet nyitni?
2010. jan. 17. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Juniort csak forintban nyithatsz.
2010. jan. 17. 10:23
 4/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Keversz valamit. A bankszámla lehet Ft-alapú vagy devizalapú (pl. dollárban vezetett), ehhez adnak ki kártyát, amivel külföldön az ottani pénznemben veszel ki pénzt vagy azzal vásárolsz. Az átváltás módja alapján a kártya is lehet USD alapú, ilyen pl. a VISA-card, de ez csak azt jelenti, hogy Ft-ról USD-re számol és nem EUR-ra és azt át USD-re.

Szóval: USA-ban szerintem nagyon kevés helyen jó a Junior, a VISA-t javaslom, és az kapcsolódhat Ft-számlához is, emiatt nem kell dollárszámlát nyitni és ehhez újabb kártyát kérni.

2010. jan. 17. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:
de a Junior kártya egyben teljes értékű VISA Electron kártya is
2010. jan. 17. 10:43
 6/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
A VISA-Elektron és a rendes VISA között csak annyi a különbség, hogy az egyiket tudod használni fizetésre, a másikat meg poháralátétnek vagy valami ilyenre.
2010. jan. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Raiffeisen Menza Diákszámlával használhatom vásárláskor a bankkártyámat?

Menza diákszámlám van. Azt tudom hogy havi 1 alkalommal vehetek fel ingyenesen pénzt. de azt nem tudom, hogy vásárláskor használhatom e ingyenesen a kártyám. sajnos nincsenek meg a papirjaim (szerződés), és elég hülyén hangzana ha ilyen kérdéssel mennék be a bankba....

Használhatom erre a Maestro kártyát?

Pár oldalon olvastam, hogy a 2011 április 15-től kiadott Maestro kártyákat használhatom internetes fizetésre is. Nos az lenne a kérdésem, hogy ezt a kártyát Paypalon is használhatom? Mert eddig átutalással próbálkoztam, meg is érkezett a pénz csak az a gond, hogy...

Használhatom a paypal számlámat bankkártya nélkül? Hogy? (tovább lent)

Lehet használni ha csak sima OTP számlám van?Akkor hogyan? És ha csináltatok hozzá kártyát akkor hogyan működik pontosan(ebayhoz kell)?Valaki leírná röviden?És ha lehet bankkártya nélkül is akkor számláról hogyan lehet feltölteni?

Mire használhatom fel az axa egészségpénztáramon levő pénzemet?

Mondjuk ha veszek sportcipőt és kérek számlát,annak visszautalja nekem az árát az AXA?Vagy ha mondjuk elmegyek Bolingozni (elv az sportnak számit)?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!