SOS! Mit tehetek ha elvette az ATM a bankkártyámat?
Rosszul adtam meg többször a pin kódot és az ATM elvette a kártyámat!
mi ilyenkor a teendő?
Azigen 1. válaszoló :D
Vagy felhívod azt a telefonszámot, ami megvan adva az ATM-nél és elmondod mi történt, vagy egy bankfiókba mész be és ott mondod el. Lehetőleg vagy abba a fiókba amelyiknél az ATM van (ha olyan ATM,h egy fiókba van beépítve), ha nem akkor a számlavezető bankfiókodba. Összeszokták gyűjteni a kártyákat és elküldik a központba.
Igen akkor ha jól értem ezt vissza fogom kapni! :)
És ugye majd nem nekem küldik ki hanem a banknak ha tehát bemegyek érte kelessz valami azonosítás ami alapján tudni fogják hogy az enyém és visszakaphatom majd??
"Azigen 1. válaszoló :D "
Miért, mi a baj a válasszal? Bármi gondja is van a kérdezőnek, a bankban pontosan tudni fogják, mi a teendő.
Mert az 1. válasz csak tipikus olyan válasz,h "Hmm írok már vmi,h hozzászóljak ehhez is"
Hát én úgy tudom,h általában elküldik a számlavezető fiókodba és majd értesítenek, mert ugye a kártyaszám alapján kitalálják,h te vagy, meg mivel náluk a kártya, így a bankszámlaszámot is tudják. Személyi igazolvánnyal meg tudod azonosítani magad. De ha eddig nem tetted,akk a biztonság kedvéért minél hamarabb hívd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!