Kinek mi a véleménye az eToro nevű oldalról?
Én eddig csak olyanokat olvastam, hogy "ez az de jó, másolok, aztán pénzt keresek".
Igazából az oldal is nagyon igényes, és érthető a magyar nyelv miatt, így nagyon csábító. De félek tőle, hogy nagyot lehet bukni, netán tartozást is lehet csinálni, és hasonló dolgok. Persze nem az a célom, hogy milliomos legyek, csak egy kis aprópénzt szeretnék belőle, ezért nagy tőkében nem fogok játszani sosem.
Valakinek már sikerült pénzt szereznie vele? Továbbá hogy lehet felrakni oda a pénzt egy számláról? Lehet PayPalról is? És ha nyerek valamennyit, akkor azt automatikusan küldi a számlára vagy a PayPalra?
Mindent el fogok olvasni, és még egy jó pár oldalt ezekről a netes kereskedésekről, nem fogok beleugrani az első héten. Majd esetleg a jövő hónapban, de azért kíváncsi vagyok a saját tapasztalatokra is a kezdéstől a készpénzig (amikor már a nyert pénzt valaki a kezében tartja). Valaki esetleg?
Köszönöm a válaszokat!
Milliomos nem akarok lenni, hanem pont azért akartam elkezdni, hogy ismerkedjek ezekkel.
Kedves kérdező!
Végül belevágtál? Hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!