Hitel diákoknak?
Tehát jelenleg diákmunkát végzek, gyakornok vagyok félállásban egy cégnél (így nem keresek túl sokat a leigazolásra). Itt két hónapja dolgozom, előtte decemberig volt főállású munkám (tehát nem diákmunka).
1-2 héten belül kellene kb. 6-700 ezer forint. Lehetséges egyáltalán ilyen körülményke között hitelt igényelnem? Milyen megoldások lehetnek?
Nem lehetséges - így nem fognak adni a bankok: min. 3 hónap folyamatos munkaviszony kell.
Ha jól gondolom, akkor nem vagy már felsőoktatási intézmény tanulója sem - tehát a szabad felhasználású diákhitel sem jöhet szóba.
De ha félállásban dolgozol, akkor miből is fizetnéd vissza? (pont ezért nem adnak a bankok)
1. félállásban is keresek annyit, hogy vissza tudom fizetni (+letétbe kell a pénz, azután előkészített céges partnerszerződésem van, amiből simán visszafizetem).
2. abszolutóriumom van, elvileg akkor már nincs jogviszonyom.
3. a diákhitel 1 félévente max 250ezer forint és csak októberben utalnák.
Tehát akkor semmilyen opció sincs, semelyik pénzügyi intézetnél sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!