Szerencsejáték miatt tényleg nem adnak hitelt?
Ez városi legenda, vagy van valóságalapja? Nyilván nem arra gondolok amikor valaki tízezreket dob ki erre, de én pl. 5 hetente feladok 4db 5 hetes lottót 5000ért és azt bankkártyával fizetem aminek nyilván nyoma van a számlatörténetemben.
Kezdjek el aggódni a közelgő lakáshitel felvételem miatt, vagy ez azért nem az a szint még?

válasza:

válasza:He?
Mindig bankkátyával fizetek, folyószámla hitelnigényléskor 16 órával az igénylést követően elérhető volt az keret. Emellett 2 kattintásomba kerülne 5 millió személyi kölcsön

válasza:Kapcsolódó kérdések:
50% a letiltas mértéke és jelzálog nem jöhet szóba.
Keresztmamám vett egy lakást 5 hónappal ezelőtt. Egyedüli tulajdonos, a lakásra nem vett fel hitelt, önerőből fizette. A vásárláskor be lett mutatva a hiteles tulajdoni lap, az ingatlan per- és tehermentes volt. 3 hete levelet kapott egy (hárombetűs) banktól,...
7 hónapja nemkaptam "A"hitelt mert átutalásaim voltak fogadási oldalakhoz ( bwin,Bet365)és megtudtam, hogy amiatt nem kaphattam. Azóta nem volt egysem. Tiltólistára raktak vagy kapok hitelt ennél a banknál, esetleg váltsak bankot?
Házvásarlásra kellene a hitel.Szlovén bejelentett munkahelyen dolgozik a párom,milyen feltételei vannak a hitel felvételének?Milyen papírok kellenek?Köszönöm a válaszokat
Ne keljen bemennem személyesen nem Visa kártya Hanem maradna a régi maestro
(Nem mi törlesztünk, a házvásárlóink hivatkoznak 2 hónapja arra, hogy még mindig nem kaptak papírt, hogy pontosan mikor, mennyit kell fizetniük. Csak ezután tudnak újabb lakáshitelt felvenni.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!