Az álláskeresési támogatás kalkulátor oldalon található "Havi járulékalapot" honnan tudhatom meg, hogy mennyi?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy weboldal, ami még csak készül, de olyan lenne az alap ötlet, hogy támogatás gyűjtés, bizonyos projektekre... Szerintetek azt meg lehet tenni, hogy kiírják a számlaszámot (ahova lehet utalni pénzt), és így pénzhez jutni? Igazából tényleg jó projektekre kérnék...
Van egy 2,5 éve működő katás vállalkozásom, de szükségem lenne nagyjából 5-6m forintra gépesítés miatt, hogy tovább tudjak lépni. Elég jól ment a dolog eddig, ha bemutatnám hogy mi volt eddig szerintem mindenkinek tetszene. Webshopként működök egyébként. Hova forduljak? Lehet ilyenekre pályázni?
Gondolom van álláskeresési járadék stb. minden info érdekel,nagyon köszönöm.
Annyi lenne a kerdesem, ha valaki kisebb például lakhatási vagy fűtéstámogatást kap és lejár egy év múlva, akkor ha újra igényli, újra kimennek környezettanulmányra?
Mit javasoltok visszamenjek a melóhelyre táppénzre vagy felesleges maradjak GYED-en?
(Az elmúlt több mint 4 éve folyamatosan dolgoztam, és gyakorlatilag nem voltam munkanélküli.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!