Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Emagról rendeltem, de "törölté...

Emagról rendeltem, de "törölték a szállítást"?

Figyelt kérdés

az a lényeg, hogy előre fizettünk egy termékért. azt ígérték, hogy három munkanapon belül érkezik. viszont amikor megnéztem a rendelést, azt írta ki, hogy törölt szállítás. én még csak egy emailt se kaptam, hogy sikeres a rendelés, pedig volt raktáron. és ha most megnézem, nincs.

ettől függetlenül, kihozzák a terméket, vagy nem?

illetve a pénzzel mi lesz?

2020. jún. 11. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Nem hozzák ki, hisz nincs. Az automata visszaigazolás hiánya elírt e-mail címre enged következtetni. A pénz visszafizetés módja attól függ, hogy hogyan fizettél. Ha kártyával, egy fordított kártyás vásárlás történik, annak minden szabályával, tehát kb 3-5 munkanap mire a bank jóváírja. Ez a rendelés törlésének pillanatában elindult, de ennyi az átfutása. Ha utalással, akkor jelezni kell a boltnak, hogy mi a számlaszámod. Hogy mikor utalnak, az rajtuk múlik, akár 30 nap is lehet.
2020. jún. 11. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:

rendben, köszi a választ.

az email címes dolog azért volt fura, mivel megnéztem az adatokat, de jó emailt adtam meg.

2020. jún. 11. 13:20
 3/3 anonim válasza:

Én is így jártam most 2hete!

Online fizettem ki!

Mennyi idő után jön vissza a pénz?

2022. dec. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

EMagról rendeltem. Mennyi a szállítási idő?

led szalagot rendeltem csütörtökön. mennyi idő lehet mire ideér? mivel semmit nem irtak a szállítási napról.

Ha Wishen rendeltem egy csomagot és már feladták a rendelést akkor mennyi idő múlva kapom meg?

Április 17.-én adtam le a rendelést de már ma (04.21.-én) jött a wishtől az értesítés hogy feladták a csomagom postán

A GLS ha szeretném akkor megvárja amíg előtte leellenőrzöm hogy ténylegesen azt kaptam-e amit rendeltem?

Azaz megvárja hogyha előtte kibontom hogy megnézzem hogy az van-e benne?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!