Malom (Kecskeméti pláza) WC?

Őszintén, Én nem igazán értem, hogy miért lett fizetős, ahogy észrevettem, egyáltalán nem tisztább, mint előtte, de most legalább mérgelődök is rajta, hogy még pénzt is kérnek azért a retekért, ami olyakor fogad.
A legbosszantóbb szerintem az, hogy az egész városba kb sehol sincs nyilvános mosdó. Marad a malom fizetős, esetleg az Alföldi, ami bár ingyenes, mégis mindig tiszta. (Legalábbis én mindig tisztának találtam). Na de mi van akkor, ha Én éppen a város központ más részen vagyok? Pl Petőfi Sándor utca, centrum kínai.. akkor sétáljak át csak azért hogy el tudjak szaladni mosdóba.. többnek kellene szerintem lennie egy ekkora helyen..

Már az Alföld is fizetős lett.
Utolsó előttinek pedig: részben igazad van, részben meg más kávézóban és étteremben is csak a fizető vendégnek van ingyen wc.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!