Mi az az ASPIEGEL LTD?
Kérdésem az lenne, hogy minden hónapban 299 forintot vonn le tőlem az ASPIEGEL LTD.
Nemtudom hogy ez micsoda, mikor rákerestem, csak annyit tudtam meg hogy talán a Huaweihez van köze. Nekem huawei telefonom van.
Nem tudom hogy miért vonnak le pénzt.
Valaki tudna segíteni?
(otp banknal vagyok)
Előre is köszönöm a választ!

Az Aspiegel LTD, ahogyan rátaláltál, a Huawei partnere.
Ők szolgáltatják a Mobile Cloud-ot, az alap Huawei Music zenelejátszót, videolejátszót, Reader-t, a beépített alap internet böngészőt (bár az előbbiek ingyenesek), a Huawei ID-t, a témákat, az AppGalery-t (a Huawei "Play store"-ja).
Valószínűleg amikor elöször elkezdted használni valamelyiket az utolsó háromból, AppGalery, ID, Themes, akkor kipipálgattál minden elfogadni valót, azokat a bizonyos szövegeket, amit szinte soha senki nem olvas el.
Abban valószínűleg benne volt a díja a szolgáltatásnak.
Természetesen lemondhatod, illetve letiltathatod az OTP-nél, hogy vonni tudjanak, de akkor számolj azzal, hogy a három fizetős szolgáltatáshoz sem fogsz tudni hozzáférni, valamint amiket eddig elkezdtél rajtuk keresztül használni (beállított ID, AppGalery-ből letöltött appok, letöltött/használatban lévő témák), azok elérhetetlenné válnak.

Oh, tényleg!
Ahogyan a #2-es írja, a Cloud is a fizetősök közé tartozik!
#3 voltam.
Köszönöm mindenkinek!
Igen a Cloud volt a probléma.
Beállítások - tárhelynél tudtam kikaocsolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!