Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az az ASPIEGEL LTD?

Mi az az ASPIEGEL LTD?

Figyelt kérdés

Kérdésem az lenne, hogy minden hónapban 299 forintot vonn le tőlem az ASPIEGEL LTD.

Nemtudom hogy ez micsoda, mikor rákerestem, csak annyit tudtam meg hogy talán a Huaweihez van köze. Nekem huawei telefonom van.

Nem tudom hogy miért vonnak le pénzt.

Valaki tudna segíteni?

(otp banknal vagyok)

Előre is köszönöm a választ!

2020. nov. 7. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiltasd le az OTP-nél, hogy ne vonhassanak le többet.
2020. nov. 7. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Előfizettél felhőtárhelyre
2020. nov. 7. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Aspiegel LTD, ahogyan rátaláltál, a Huawei partnere.

Ők szolgáltatják a Mobile Cloud-ot, az alap Huawei Music zenelejátszót, videolejátszót, Reader-t, a beépített alap internet böngészőt (bár az előbbiek ingyenesek), a Huawei ID-t, a témákat, az AppGalery-t (a Huawei "Play store"-ja).

Valószínűleg amikor elöször elkezdted használni valamelyiket az utolsó háromból, AppGalery, ID, Themes, akkor kipipálgattál minden elfogadni valót, azokat a bizonyos szövegeket, amit szinte soha senki nem olvas el.

Abban valószínűleg benne volt a díja a szolgáltatásnak.

Természetesen lemondhatod, illetve letiltathatod az OTP-nél, hogy vonni tudjanak, de akkor számolj azzal, hogy a három fizetős szolgáltatáshoz sem fogsz tudni hozzáférni, valamint amiket eddig elkezdtél rajtuk keresztül használni (beállított ID, AppGalery-ből letöltött appok, letöltött/használatban lévő témák), azok elérhetetlenné válnak.

2020. nov. 7. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Oh, tényleg!

Ahogyan a #2-es írja, a Cloud is a fizetősök közé tartozik!

#3 voltam.

2020. nov. 7. 22:06
 5/6 Ella2 válasza:
100%
Érdekelne, hogy sikerült e megszabadulni az Aspiegel Ltd től. 2 hónapja tőlem is von 299 Ft nem tudok róla hogy valamire is előfizettem volna Gabi
2022. júl. 28. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen a Cloud volt a probléma.

Beállítások - tárhelynél tudtam kikaocsolni

2023. márc. 12. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!