Olyat lehet hogy egy weboldalról rendelek valamit és a szállítási címhez az egyik GLS csomagpont címét adom meg?

válasza:mert sem te, sem a webshop nincs szerződésben a GLS-sel
ez kb olyan, hogy én a szomszéd pékség címére kérem a csomagot...

válasza:További kérdések:
Most voltam elsőnek gyermekápolási tp-n Tegnap utalták a bérem azt hozzá kell tennem 30 év alatti anya vagyok tehát szja mentes. Tp időtartalma: 2026.05.05-2026.05.08 Normálisan nettó 562 350 forintot kapok számlára, viszont ma néztem 443 961 forintot...
Nem férek hozzá az adott e-mailhez, mert a telefon az Apple ID-sat adta meg, de azt is valami privatereply nem tudom milyen számmal, oda nem jött semmi és nem tudtam átírni rendeléskor. Utánvétes csomag, szóval pénzt nem bukok, de akkor is… :/
Elsőre hogy ismerhetem fel, hogy valódi arany?
Ti szoktatok költségvetést készíteni?
Terhesség elején munkanélküli segélyen voltam, majd egy hónap munka után táppénz. Onnan csed, gyed majd gyes, a gyerek most 3 éves. Most megint terhes vagyok. A gyes után el tudok menni ismét munkanélküli segélyre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!