Bitcoin bányászat?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen van ilyen " otthoni munkakereset"

Lehet ezzel keresni valamit vagy átverés?

Bitcoint kitudom magamnak paypalra / sajátszámlára utalni? Mire jó ez?

2021. máj. 7. 03:56
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Olyan tavolrol indulsz h inkabb ne is indulj. Roviden banyaszni nem eri meg, venni kell es tartani.
2021. máj. 7. 05:06
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

" Nagyon sok helyen van ilyen " otthoni munkakereset" "

Semmi köze a bitcoin bányászathoz annak amit írsz, szimpla álcázott piramisjáték.

Vannak az un. bányászcsomagok, ahol te be fizeted a pénzed, ők meg abból bányásznak. Neked semmit nem kell csinálni, ők adják a hardvert, infrastruktúrát, mindent, te csak add be a pénzed, ja meg hozz be te is plusz fizető embereket, mert amúgy önmagában ez még nem elég jó biznisz.

A valóság meg az, hogy nincs semmiféle hardver vagy infrastruktúra, meg bitcoin bányászat. Mert az egész egy átverés. A pénzedet piramisjátékra fizeted be, és abból csurgatnak vissza valamennyit az új belépők pénzén, amíg be nem dől a csalás.

Ez év tizedek óta működik, csak mivel most a bitcoin a menő, ezért arra van ráhúzva a piramisjáték, de volt már:

Közösségi arany befektetés, közösségi orosz vasút építés, közösségi napelem befektetés, számítógéped erőforrásainak bérbeadása stb... és most az új sláger a közönségi bitcoin bányászat.

De ne tévesszenek meg ezek senkit, mert ezek mögött jellemzően hírből sincs semmiféle olyan valós gazdasági tevékenység amit ígérnek, mert csak a piramisjátékot kendőzik vele.

(Félre értés ne essék, nem azt állítom hogy a bitcoin vagy a bitcoin bányászat csalás, átverés etc... Viszont mikor "bérbányászat" és hasonló címszavakkal a pénzedet akarják elszedni, míg ők azt állítják hogy minden mást biztosítanak, busás megtérüléssel, még ez megspékelve affilate programmal, több szintű jutalékos meghívással, ott az elmúlt évek hasonló csalásai alapján megengedem magamnak a gyanúpert hogy bújtatott piramisjátékról van szó)

2021. máj. 7. 08:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, jogos
2021. máj. 7. 09:20
 4/5 SIDLER22 ***** válasza:

2-es most indult nemrég a D.AI.SY projekt.

Egy 12 éves cég áll mögötte és ahogy a neve is mondja, a pénzedet nem ők őrzik hanem blockchain-en van. Ez is hasonló mint amit te leírtál, hogy közösségi finanszírozás meg behívsz valakit és az ő pénzét kapod meg. De érdekelne engem, hogy te erről mit gondolsz. Jelenleg Tier 2-be vagyok előfizetve. Ez összesen -300 dollár tőlem. Ennek a fele megy a szoftverbe vagyis kereskedésre a 46%-a meg megy annak aki engem meghívott. A maradék 4%-ot meg félre rakja a cég. Szerintem ez elég korrekt bár ezt a 46%-os erőltetett terjesztést kicsit túlzásnak tartom.

2021. máj. 8. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy van olyan ami nem átverés, de tu a szénakazalban
2021. máj. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!