Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért tűnt el Vintedről az...

Miért tűnt el Vintedről az ajánlás sáv? Titeket is zavar, hogy már nincs ott?

Figyelt kérdés
Engem nagyon bosszant ez az új frissítés! A kezdőlapon mindig ott volt az az ajánlás sáv felül, de így, hogy kivették, szörnyű! Minden olyan egyben van nekem most a kezdődlapon. Ráadásul olyan termékeket mutat, amik annyira nem is érdekelnek, úgy értem, hogy az az ajánlás sáv nekem sokkal személyre szabottabb volt, plusz az is tetszett régen, hogy az ajánlás sáv alatt meg márkák szerint volt kiválogatva a termék. most meg szó szerint ilyen ömlesztett, és ebből kifolyólag pont emiatt szerintem az én termékeimet sem látják annyian, mint ez a frissítés előtt.

2025. jún. 7. 10:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem zavar
8 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Megkapta már valaki Tippmixpron az e-mail cím ajánlásokért járó bónuszt?

Volt november végén ez a "bónuszt ajánlásokért" dolog a Tippmixpron. Én is sikeresen ajánlottam két embert, szóval elvileg 10 ezret kéne kapnom bónuszban. Azt írták, hogy legkésőbb december 9-ig jóváírják a bónuszt mindenkinél. De ez még nem történt meg. Valaki megkapta már?

Elsősegély tanfolyam ajánlás?

Melyik elsősegély tanfolyamot ajánlanátok?

Melyik napszakban érdemes postán ajánlás nélküli levelet feladni, hogy minél kevesebb eséllyel lopják el?

Én úgy gondolom, hogy délután, az utolsó szállítmány elvitele előtt. Ha utána adom fel, akkor zárás után át tudják kutatni a leveleket a drága cuccokért. Vagy esetleg reggel, az első szállítmány előtt. Nincs benne semmi drága dolog, 2-3000 forintot ér és ezért nem...

Hol kereskedjek ETH (ethereum) /USD-vel? (Saját tapasztalatokat várok, illetve biztonságos oldlakat)

Ennyi kikötésem lenne: - Ne vonjon le díjat a kereskedés fenntartásáért. Köszönöm előre is a válaszokat!:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!