Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1 hete vásároltam az ikeában...

1 hete vásároltam az ikeában egy gardrobszekrènyt. Sajnos az egyik szekrènyt a bútorkiadónál nem rakták rá a kocsimra ès bár átnèztem nem tünt fel.Tudom èn vagyok a felelőtlen ès ez már az èn hibám mert aláírtam hogy átvettem.Kaphatok kártèrítèst?

Figyelt kérdés

2025. júl. 28. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha hiányzik nálad, az Ikeában meg van!
2025. júl. 28. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Hívd fel őket, ha normálisan beszélsz velük és segítséget kérsz, akkor neg fogják neked keresni
2025. júl. 28. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Valószínű, hogy nem véletlenül maradt le...
2025. júl. 29. 05:27
 4/10 anonim ***** válasza:

"1 hete vásároltam az ikeában egy gardrobszekrènyt."

1 hét után ki hiszi el, szerinted?

Miért nem reklamáltál egy óra múlva, amikor hazaértél vele kiderült, hogy hiányos?

2025. júl. 29. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Mekkora a hiányzó elem értéke?

Csak hogy érzékeljük a probléma súlyosságát.

2025. júl. 30. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Meglett
2025. júl. 30. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Meglett???
2025. júl. 30. 11:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Amikor hazaèrtem láttam hogy hiányzik ezèrt másnap hívtam az ikeát de azt mondták hogy így telefonon keresztül nem tudnak segíteni.Sajnos nincs autóm hogy egyik napról a másikra felmenjek ès lehozzak egy közel 2,5 mèter magas szekrènyt.De nagyon köszönöm a 4-es kommentelő segítőkèszsègèt.
2025. aug. 4. 17:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kaptam kártèrítèst,így csak azt tudtam csinálni hogy mègegyszer megveszem a 98 ezer forintos szekrènyt.
2025. aug. 4. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, a helyedben azonnal írnék egy levelet az IKEÁnak és a Fogyasztóvédelmi hatóságnak is és ezt megemlíteném a levelemben az IKEÁnak is, és megírnám nekik, hogy mélységesen csalódott vagyok és felháborodott az IKEÁnak a vevőkhöz való hozzáállásán és minden ismerősömet le fogom beszélni róla, hogy az IKEÁban vásároljanak!
2025. aug. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Webáruházból rendeltetek már bútort?

Egy gardróbszekrényt szeretnék venni, de nagyon tartok tőle, hogy nem megfelelő minőségű... tapasztalatokat írjatok, hogy honnan érdemes és honnan nem érdemes vásárolni

Gardróbszekrény vásárlás előtt vagyok,melyik jobb,a tolóajtós,vagy a nyíló ajtós?

Néztem egy nyiloajtost,három 80 cm és elemből áll,kisebb a tükör,fiók is van benne.Toloajtosnak jóval nagyobb a tükör,de az annyira nem számít. Mik az előnyei,és hátrányai?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!