Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a franc az az " igazolólap...

Mi a franc az az " igazolólap az álláskeresési járadék és segély megállapításához", amit nekem elvileg be kéne mutatni. Mi van rajta? Ki igazol mit?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért kell mindenhez tucatnyi papírka.

Most kéne ez a nyavalya ami azt sem tudom, hogy mi.

2025. aug. 26. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell tudnod kedves kérdező. Amit kaptál a munkahelyedről, kilépő papírokat, azok között minden dokumentum megvan, ami kell. Beviszed a munkaügyi központba, ők kiválogatják, ami kell nekik.
2025. aug. 26. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:

#1 Kösz. Ilyen című pont nincs.

Olyanom van, hogy "Foglalkoztatási Igazolás". Amin van munkabér, járulékok, táppénzes napok, stb. Akkor ez felel meg annak ami kell?

2025. aug. 26. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Szívesen kedves kérdező! Igen, minden benne van, ami kell a munkaügyi központnak. 1es voltam
2025. aug. 26. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor kéred fel.a volt munkahelyed ezért a papírért.
2025. aug. 26. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Munkaviszony megszűnésekor a munkáltató köteles egy későbbi álláskeresési járadék igényléséhez szükséges igazolást kiállítani.

Ennek a hivatalos neve (fejlécben kéne szerepelnie):

"Igazolólap az álláskeresési járadék és segély megállapításához"

Ha nem állított ki ilyet a munkáltató, akkor jelzed neki, mert köteles lett volna mindenféle kérés nélkül!

2025. aug. 27. 05:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Hm. Hát konkrétan ilyen nincs. De a fentebb említett foglalkoztatási igazolásban sokminden adat benne van ami szerintem ehhez kel, még ha nem is ennek van elnevezve a dokumentum.

Gyorsan átfutva, Kb ugyenezek vannak felsorolva ugyanebben a sorrendben:

[link]

Csak 30 napot meghaladó szabadságos papír van külön.

2025. aug. 27. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Lent a 3. irat.

Ha azokat a kötelező adatokat tartalmazza a nálad lévő igazolás, akkor az megfelelő lesz.

[link]

2025. aug. 28. 04:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki ez a nyomtatvány az kitöltve, ugyanezzel a címmel.

2025. aug. 28. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
BINGO... :)
2025. aug. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kell egyéni vállalkozó (megszűnése esetén) kitölteni a "Igazolólap az álláskeresési járadék és segély megállapításához" dokumentumot?

Álláskeresési járadékra jelentkeznék be és elvileg kell hozzá ennek a doksinak is a kitöltése, de értelmezhetetlen, hogy átalányadós vállalkozóként ezt ki kell-e tölteni (mivel átalányadósként bejelnted magad alá saját magadat munkavállalóként vagy mi), illetve hogy...

Igazolólap az álláskeresési járadék és az álláskeresési segély megállapításához?

2 helyen dolgoztam az elmúlt 3 évben. Ha munkanélkülit szeretnék ígényelni, de nem találom a munkanélküli ígényléséhez szükséges munkahely által adott "Igazolólap az álláskeresési járadék és az álláskeresési segély megállapításához" nyomtatványt, azt meg lehet kérni ujból a 2 munkahelytől?

Igazolólap az álláskeresési járadék megállapításához - ezt nem a munkaügyi központnak kellene kiállítania?

Ma voltam bejelenteni a munkanélküliségem és igényelni szerettem volna a keresési járadékot, de azt mondták, papír elmaradásom van, de az egyik dokumentumom papírjára ráírták miket vigyek be holnap. Közöttük volt az "igazolólap az álláskeresési járadék...

Ha regisztrálok a munkanélkülibe elveszik az "Igazolólap az álláskeresési segély megállapításához" nyomtatványt tőlem?

Regisztráltam a munkanélkülibe,holnap kell mennem vissza,viszont egy előző munkahelyemről sem találom ezt a papírt,holott jár nekem az álláskeresési járadék,tehát egyszer már biztosan megvolt. Kérdésem az lenne,hogy lehetséges hogy ezek a papírjaim bent vannak a munkaügyiben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!