Mit tehetek, ha álláskeresési járadék alatt az EFO munkavégzésemet tévedésből munkaviszonyként jelenti be a munkaadó?

válasza:

válasza:

válasza:Törölje a munkaviszonyos bejelentést simán, ennyi
Nem létrejött jogviszony egyszerűen törölhető

válasza:"Törölje a munkaviszonyos bejelentést simán, ennyi"
Nem olvastad, hogy többszöri jelzés ellenére sem teszi meg? Ilyenkor mi a helyzet, arra kérdeztek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Egy vállalkozónál dolgoztam, légtechnikázni jártunk Pestre 1,5 hónapot, kellett a pénz külföldre(azóta már kint is vagyok). Mielőtt kijöttem (10.e fizu előtt), mondta majd küldi a pénzt, megadtam a számlaszámom igazából mindent. Na ezóta már kerek 1 hónap...
Szeptemberben 13 napot dolgoztam próbaidőn, és ezért 195e nettó fizut kellett volna kapnom. Tegnapelőttre volt megbeszélve, hogy menjek be a céghez, és a főnök ideadja kpban, de mire odaértem a megbeszélt időben a góré elment onnan, és azt mondta, hogy jöjjek vissza...
Van valami vonzata ennek az álláskeresési járadék tekintetében?
Jelenlegi munkahelyemen munkaerő-közvetítéssel foglalkozom, ezáltal az országon belül rengeteg cég a partnerünk. Szeretnék váltani, viszont több helyről a partnerkapcsolat miatt utasítanak vissza. Így lényegesen nehezebb nekem állást találni. Megkülönböztetésnek érzem...
A választ tudjuk!Pereskedni: 200.000 ft a per indítása.Kinek van annyi megtakarítása egy perre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!