Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire szolgál üzletekben az az...

Mire szolgál üzletekben az az ajtóknál elhelyezett jelző berendezés, ami ebben a videóban látható?

Figyelt kérdés

[link]

A való életben is láttam már ilyet kínai üzleteknél, éttermeknél. Mit mér ez a csipogó? Mi a neve?

ma 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Tippre bolti belépésjelző és/vagy vevőszámláló lehet.
ma 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Belépésjelző, mint régen a csengők az ajtó fölött.
ma 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek ha megveszek egy lakást 3 millio forintert ami egy nagyszuloe volt regi berendezessel és felujítom kereshetek rajta?

Arra gondoltam hogy van vagy 2 lakasunk is falun amivel kesobb ezt meg tudnam csinalni s ha megveszem mondjuk 3 millio forintert es rakoltok 2-3 millio forintot es amit tudok onerobol a betonozast es parkettezest meg glettest es az udvart rendbeteszem s pl le...

Szerintetek Budapesten életképes lenne egy hagyományos magyar ételeket árusító apró büfé szocializmusbeli berendezéssel, alacsony árakkal?

Lenne paprikás krumpli, rakott krumpli, töltött kápi, gulyás, pörkölt, ilyesmik... A boltot egyedül vinném, max 1 kisegítőm lenne.

Örököltem egy üzletet, szeretném a berendezést bérbe adni, de hogyan?

Egy kis falúban örököltem egy üzletet, üzemeltetni nem hiszem hogy megérné, de arra gondoltam a berendezéseket bérbe adnám! Dagasztó gép, kemence, hűtők, Csak attól félek, hogy bérbe adom a gépet és nem hozzák vissza, hogy szokták ezt megoldani a cégek, tesznek bele nyomkövetőt esetleg?

Termékdíj elektromos berendezésnél, hogy van a határ? Ha bármelyiket azaz vagy 4 kW vagy 200 kg -ot meghaladja akkor már nem kell? pl: 3 kg,5kw-os esetében már nem?

"Fontos megjegyezni, hogy a Ktdt. 1. melléklet f) pontja alatt meghatározottak szerint a * jelzéssel ellátott vámtarifaszámok alatt azonosított elektromos, elektronikai berendezések közül csak a legfeljebb 200 kg bruttó tömegű, vagy legfeljebb 4 kW elektromos...

Ez a szekvenáló berendezés, amit a Richter vett közösen kutatókkal, ez kihatással lesz a gyógyszerfejlesztésre és profitálnak belőle, vagy ez inkább...

És egyáltalán a 250000 milliónak mekkora részét állták és az mekkora a költségvetésükhöz viszonyítva? A tőzsdei árfolyamra ez az ügylet kihatással volt? És a fenntartása mennyi a berendezésnek évente?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!