Ma megszüntettem a számlámat és távozáskor bekiabáltam a bankfiókba, hogy mocskos OTP! Egy ilyen esetből az illetőnek lehet bármi baja?
Figyelt kérdés
1500 Ft-ból 19000Ft-ot csinált a bank, de eleve rühellem az OTP-t. A sorszámra ráírtam, hogy mocskos OTP, és úgy adtam oda az ügyintézőnek, kifelé menet meg bekiabáltam hogy: mocskos OTP (ekkor egy nyugger azt mondta: helyes!) majd mondtam tovább: mocs-kos OTP, mocs-kos OTP, szarházi banda. Majd távoztam. 18-20 ügyfélablak volt meg vagy egy tucat ügyfél, mindenki odanézett természetesen. Lehet ebből bajom? Mert ha nem, akkor visszamegyek! 🤓ma 15:29
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Jól megmondtad, ez igen...
Bolondot csináltál magadból 20 ezer forintért, szerintem megérte, menj vissza még egyszer, hátha rádhívják a rendőröket is
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem oda is kellett volna szarnod, erdemes a leheto legjobban kihangsulyozni, hogy milyen primitiv proli vagy.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Persze, nyilván a bank tehet róla, hogy akkora balf@sz vagy, hogy egy 1500 Ft-os tartozást nem vagy képes kifizetni. Amúgy meg simán feljelenthetnek garázdaságért, a bíróságon meglátjuk, mekkora lesz a pofád.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:3-as ugyan..., majd pont egy ilyen eset miatt rohangál a bank tárgyalásokra. Haha.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Egyértelmüen MINDENKI HÜLYÉNEK NÉZETT, más nem történt!
Ha valaki feljentést tesz ellened, akkor még meg is büntethetnek.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha legközelebb ilyet csinálsz, fekete pontot fog beírni az óvónéni.
8/9 Koplárovics Béci 

válasza:

válasza:Ha ilyet csinálsz, akkor maximum idiótának néznek. Jogosan. Neked ez baj? Mert nekem nem baj, ha téged jogosan tökhülyének néznek. Kis- vagy középső csoportban buktál meg játékból?
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Az összes bank egy mocskos banda, kénytelen vagy használni, közben jól lehúznak és milliárdos profitot hoznak az adók mellett is. Úgy kéne megadóztatni őket, hogy nem tranzakcióra, hanem minden költséget levonva, valamennyi épeszű profitot meghagyva minden további bevétel (extraprofit) egyenesen megy az államkasszába. Akkor hiába emelnének árat, mert egyenesen megy az államnak. Sőt, inkább csökkentenék, hogy ne kelljen adózni. Mindenki jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Volt egy postafiókom, megszüntettem… de elkepzelhető hogy fog még egy levelem érkezni a pf számra. Ilyenkor a posta visszaküldi a feladónak?
Vagy hogy jut hozzám a levél. Azert kerdezek itt mert a postan szornyu a kommunikacio
Tíz éven keresztül nem sikerült nyernem az OTP gépkocsi nyereménybetét könyvemmel.Megszüntettem, majd vásároltam újakat, két hónap elteltével egy...
Az OTP ben is azt javasolták hogy félévente frissíteni kell, ami azt jelenti, hogy a régieket meg kell szüntetni, és újakat kell vásárolni, azon sokkal nagyobb az esély a nyerésre, mit a régen váltott gépkocsi kötvénnyel.Mi az oka ennek, hogy az újakkal sokkal nagyobb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!