Diak munka online?
Itthonról szeretnék dolgozni a nyaron mert sok programom van, de szeretnék egy kis pénzt is keresni, ezert az, hogy bejárjak nem nagyon megoldhato..
Esetleg vannak olyan megbizhato diakmunkak amiket itthonról tudok online vegezni es nem állandóan kell a gép elott ulni?
Neztem ezeket a kerdoives kitoltos oldalakat is de nemtudom mennyire megbizhatoak
Ha valakinek van otlete szivesen varom :)

válasza:Minden attól függ, hogy értesz-e valamihez. Ha semmihez akkor nincs semmi.
Az ilyen online kérdőív kitöltő oldalak között van ami nagyon megbízható és kitartó kérdőív töltögetéssel egy csomag rágóra valót össze is tudsz szedni egy hónap alatt. Vagy kapsz egy 1-2 ezer Ft-os kupont valami bolthoz ahova valószínűleg soha nem fogsz elmenni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itthon vagyok a kislányommal és nagyon kellene plusz pénz. Szó szerint bármit, bármilyen online munkát meghallgatok ami nem MLM.
Ma már a fiatal lányok nagy százaléka gondolja úgy, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha a kamera előtt csinál bizonyos dolgokat, és nem érett nőkre értem, hanem 18-20 éves lányokra, akik még a szüleikkel élnek kezdetben. ( Bár később albérletbe mennek, sőt 1-2 év...
Sziasztok. Jelenleg kicsit tanácstalan vagyok, ezért gondoltam felteszem a kérdést, hátha van valakinek valami ötlete.. Szóval szerintetek milyen lehetőségeim lennének 3-400 ezer Ft megszerzésére? 2 hónap múlva indítanám a vállalkozásom, ezért arra az időre nem nagyon...
Sziasztok! Kérdésem leírása lehet kicsit hosszú lesz! Szóval időről időre az okostelefonomon keresztül Telegram csoportokba vesznek fel számomra ismeretlen (feltételezm külföldi, de mostanában már magyarul írják az üziket) emberkék. Hogy részmunkaidős állást...
Milyen online munka lehetőségek vannak? Már tettem fel eladó dolgokat is de senki nem érdeklődik hogy meg venné!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!