Egy levélnél mennyibe az elsobbsegi? És az ajánlott?

válasza:Függ attól, hogy normál, azonosított vagy hivatalos levél, illetve függ a levél tömegétől is.
A díjak megtalálhatóak a Posta belföldi és nemzetközi postai díjak kivonatában:
További kérdések:
Heti 3 órám van amikor amúgy se mennék haza egyből, hétfő, csütörtök, péntek 1-1-1 óra amikor a munkaidő után megpihenek és bent maradok beszélni a kollégákkal, e helyett most inkább dolgoznék ebbe az időbe valahol máshol is. Ez így heti 3 óra hétköznap. Hétvégén fel...
Ma be kellett mennem, mert lejárt az az idő ameddig az álláskeresési járadékot kaptam. Akkor kérdezte az ügyintéző, hogy azzal a munkával mi a helyzet, amit találtak nekem. Teljesen ledöbbentem, mert nem tudtam semmilyen állásról, nem kaptam tőlük semmit ezzel...
Sok fórumon írják, hogy a fentiek szerint igazságos. Én mégis úgy érzem jó, legyen a kevesebbet keresőnek kevesebb nyugdíja stb juttása, de mindenkinek kéne annyi, amennyiből meg tud szerényen élni. Magam 4 órás rehabos munkahelyen dolgozok. 123.000 ft ot keresek a...
le vagyok százalékolva, de nincs 20 év munkaviszonyom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!