Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy levélnél mennyibe az...

Egy levélnél mennyibe az elsobbsegi? És az ajánlott?

Figyelt kérdés
ma 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól, hogy normál, azonosított vagy hivatalos levél, illetve függ a levél tömegétől is.

A díjak megtalálhatóak a Posta belföldi és nemzetközi postai díjak kivonatában:

[link]

ma 20:40

További kérdések:

Hogyan kereshetek 40ezer ft-tal többet havonta úgy hogy a családom ne jöjjön rá hogy van másodállásom is?

Heti 3 órám van amikor amúgy se mennék haza egyből, hétfő, csütörtök, péntek 1-1-1 óra amikor a munkaidő után megpihenek és bent maradok beszélni a kollégákkal, e helyett most inkább dolgoznék ebbe az időbe valahol máshol is. Ez így heti 3 óra hétköznap. Hétvégén fel...

Munkanélküliként jelentkeztem álláskeresésre a járási hivatalban. Kiderült, hogy találtak nekem állást, de nem kaptam még meg a hivatalos papírokat a...

Ma be kellett mennem, mert lejárt az az idő ameddig az álláskeresési járadékot kaptam. Akkor kérdezte az ügyintéző, hogy azzal a munkával mi a helyzet, amit találtak nekem. Teljesen ledöbbentem, mert nem tudtam semmilyen állásról, nem kaptam tőlük semmit ezzel...

Tényleg úgy jó, hogy annyi juttatás járjon mindenkinek, ahogy az adót befizette?

Sok fórumon írják, hogy a fentiek szerint igazságos. Én mégis úgy érzem jó, legyen a kevesebbet keresőnek kevesebb nyugdíja stb juttása, de mindenkinek kéne annyi, amennyiből meg tud szerényen élni. Magam 4 órás rehabos munkahelyen dolgozok. 123.000 ft ot keresek a...

Kaphatok nyugdíjemelést?

le vagyok százalékolva, de nincs 20 év munkaviszonyom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!