Penny törzsvásárlói kártya igénylés?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyit kell vele vásárolni, hogy érvénybe lépjen a kedvezmény? Mekkora lesz? Családtagok is használhatják a kártyát? Be kell állítani a felhasználónál valamit a kártyával kapcsolatban?
Nemrég vásároltam a Biotecjh USA egyik üzletében... és az eladó mondta hogyha regisztrálok a honlapjukon vhol, akkor -10% kedvezményt kapok... Gondolom ez egyfajta törzsvásárlói kártya... Valaki tudja hogy működik? Csak beregisztálok az oldalra és kész? Honnan fogják...
Helló voltam ma egy bioteches boltban és azt mondták hogy akinek van törzsvásárlói kártyája ami INGYENES?! az minden terméket -10%os áron kap meg+megkérdeztem hogy a kártya amit kikűldenek a lakcímemre postai költség van azt mondták nincs.Én azon az elven "vagyok"hogy...
A jóváírt vásárlások után kedvezmény jár?
Egyiknél láttam, csak elfelejtettem a nevét, 10% kedvezmény van regisztráció után.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!