Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Expressz.hu-n cégeknek mennyib...

Expressz.hu-n cégeknek mennyibe kerül a hirdetés?

Figyelt kérdés
Van korlát hogy mennyi hirdetést rakhatok fel? Vagy hogy működik, csomagok vannak hogy hány hirdetés mennyibe kerül és ha igen mennyibe kerülnek?
2011. szept. 20. 21:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Expressz.hu hirdetés?

Feladtam egy hirdetést, de amikor keresem a kategóriába akár név szerint, akár leírtak szerint, akár ár szerint egyszerűen nem találom. Aktiválni kell valamit a végénél? (ingyenes hirdetés dolognál mentem tovább)

Ehhez mit szóltok? (expressz hirdetés- yorkshire terrier)?

Azt írja h nincs lent az egyik heréje és hogy tenyészthető?? Úgy tudom h ha nem jön le az egyik here, akkor 1-1,5 éves korában ivírtalaníttatni kell! Vagy nem?

Ez kamu?

Csongrad. Expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25703498/

Ez fajtatiszta?

Www.Expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25671587/

Ez fajtatiszta?

Www.Expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25663386/

Ezek fajtatiszták?

Bacs-kiskun. Expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25580655/ igény szerint törzskönyvvel is!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!