A kaparós sorsjegyek sorszámából kilehet számolni, hogy melyik nyerő és melyik nem?

válasza:

válasza:Annyira nincs ezekben semmi, hogy az itthon kapható kaparós sorsjegyeket nem is európában gyártják.
A költségvetési adatok nyilvánosak, kikeresheted belőle melyik cág gyártja, és a neten megtalálod a székhelyét.
A jutub pedig tele van filmekkel amikben bemutatjáka gyártógépsorokat amik kb úgy pörögnek mint a mozigépben a filmkockák.
Ha ezekután is azt képzeled, hogy bármi rendszer van az egészben, hát sok szerencsét neked!
Egyébként azon gondolkodtál már, hogy mégis ki és hogyan ellenőrizhetné azt, hogy a nagyobb összegek, esetleg a főnyeremény benne van e egyáltalán?!?
Nem kell ebbe komolyabb pénzt ölnöd, rengetegen töltenek fel lekaparós videókat a netre, sokan már a századik sorsjegyükön is túlvannak komolyabb nyeremény nélkül.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Annak a vékony fémes rétegnek amit lekaparunk.
Tételezzük fel,hogy valaki tartozik neked 100000-el,és nem tud kp-t adni,de felajánl helyette 150000 értékű kaparós sorsjegyet. A sorsjegy természetesen nincs lekaparva,eredeti és érvényes,hazai forgalmazású,valamint nem lopott. 1. Elfogadnád? 2. Ha igen,eladnád vagy lekaparnád?
Pl.veszek szuperbankót,azon a főnyeremény 25 m ft,vagy van rajta 5 m ft is.Elolvasom a hátoldalon lévő tájékoztatót,milyen nyereményekre vagyok esélyes,de ha már valaki elvitte a főnyereményt,akkor arra már nincs esélyem.Ez nem megtévesztés?
Elkezdtem lekaparni, de szinte lehetetlen volt. Annyit tudtam elolvasni a lekapart részen, hogy: Gratulálunk, ajánlatunk önnek: 20% kedvezmény minden teljesárú termékre a.. és itt van a probléma.. az üzletnév lekaparódott.. annyit látok hogy..na....box üzletekben, ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!