Gabenor kérdése:
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
egy olyan gondom van hogy a szüleim rengeteg adósságot halmoztak fel,időközben édesapám elhunyt és egy jó csomó rámszállt ezáltal,anyám a kisnyugdíjából nem tud fizetni,nekem is minimálbéres fizetésem van,itt vagyok 27 évesen és e miatt semmit nem tudok csinálni se egy kapcsolat se semmi mert mindenki elutasít,már nagyon kezdek belefáradni,sokszor már a legrosszabb is megfordul a fejembe az elutasítások miatt meg a rengeteg adósság miatt,de sajnos nem látok semmi kiutat,nem tudom mi tévő legyek,segitsetek hátha valakinek van jó tanácsa.2016. jún. 19. 19:39
1/1 anonim válasza:
szerintem te egy másik kérdést is feltettél a témában. Segiteni tanácccsal csak akkor tudunk, ha részletesebben leirod a kérdést. Mekkora az adósság, milyen, bankhitel vagy közműtartozás, vagy ?? Közműtarotzás rendezésében a családsegitó tud tanácsot adni. A bankhitel keményebb téma. Fizetni kell, annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!