Van 40ezrem 100asokban és 200asokban. Pénzváltóban át tudom váltani?
két lehetőségre gondoltam
1: Betenném a bankszámlámra, aztán le venném. Elvileg ez ingyenes nem? ( ingyen veszem le 150 ig)
2: Mivel megyünk Horváthba, mi van akkor, ha be megyek pénzváltóba, és azt mondom, hogy ezért szeretnék Kúnát vagy eurot?
Közbe olvastam, hogy pénzváltóba csak papír pénzt váltanak. remek
bankba meg otpnel 2% 50 felett
hat ez nagyon jo :D
Százas meg kétszázas az nem ötforintos. Nem fognak egy boltban se elhajtani velük, ha azokkal fizetsz, akár többezres értékben. Még örülnek is neki.
Minek szenvednéd a beváltással, minek fizetnél érte?
Nem olyan nagy összeg ez, ezentúl vigyél magaddal minden nap 5-6 ezer forint értékben ilyen, és fizess azzal a boltban. Ezer forint az 5 db. érme kétszázasokban.
Simán elmegy egy-két hét alatt vásárlással, ha csak ezekkel fizetsz.
49
az 50 darab feletti szabályt ugyanis úgy értelmezik sok helyen, hogy 50. darabtól és nincs kedvem vitázni rajta többé
pont a hülye otp-s libát hagytam egyszer ilyesmi miatt ottt
volt 20-ezrem apróban
nyereménybetétkönyvet akartam venni náluk
erre azt mondta, hogy 10% a kezelési költség 20 darab érme felett (címlettől független), mondtam neki, hogy a jogszabály nem így szól, erre erősködött tovább, én meg röhögve ott hagytam és azóta z fhb-nál van a pénzem, a postán ugyanis nem volt gond az apró
#7 nem kell vitázni, a szabály eléggé egyértelmű.
Az OTP-t sem ezért hagytad ott, hiszen címlettől függetlenül 20-at említettél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!