Ha 18 év alatt nyerek a lottón, de mással váltatom be, a nyeremény illethet engem?
18 év alatt nem lottózhatsz legálisan.. szóval elivel a szelvényt se adhatnád föl.
De ha mégis feladod valamilyen csoda folytán, és a szüleid veszik át, és adnak neked belőle.. akkor azt arra költöd amire akarod, el is qrvázhatod meg el is drogozhatod az egészet.
Olyan mintha zsebpénzt adnának neked.
Szerintem az a kérdése, hogy megoldható-e, hogy az anyja átveszi, de az övé a pénz. Tehát a szüleinek nincs köze, ő rendelkezik felette.
Megoldható: anyád bemutatja a szelvényt, a te számlaszámodra kéri a nyereményt és nem adsz hozzáférést a szüleidnek... Bár az is lehet, hogy ki se küldenék a te nevedre a nyereményt, szóval kikéri az anyád, ő meg átutalja neked.
"Szerintem az a kérdése, hogy megoldható-e, hogy az anyja átveszi, de az övé a pénz. Tehát a szüleinek nincs köze, ő rendelkezik felette."
Igen, és ezt megválaszoltuk neki (csak a kis önérzetes lepontozta), hogy NEM, a Szerencsejáték ZRT szabályzata nagyon tiszta: Azé a nyeremény aki bemutatja a nyertes szelvényt.
Az, hogy utána anyu neki adja-e beváltás után a pénzt teljesen más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!