"Két műszakos munkarend vállalása" ez mit jelent?
"Két műszakos munkarend vállalása (délelőtt: 5:45 13:45, délután: 13:45 21:45)"
ez mit jelent? nyáron szeretnék dolgozni.

válasza:ennyire hülye nem lehetsz.
2 műszak, az egyik héten délelőtt mész 5:45től 13:45ig, a másik héten meg délután 13:45től 21:45ig

válasza:Az oké, hogy most dolgozol először, de mi van a szövegértelmezéssel? Vagy soha életedben nem láttál olyan embert, aki egyik héten délelőtt dolgozik, másik héten délután?
Netán azt gondoltad, hogy egy nap kell 2 műszakot dolgozni?

válasza:

válasza:

válasza:Nem szeretem az olyan embereket akik felnőttként élvezik azt, hogy másokat hogyan baszogassanak. Tudod az hogy a fél életedet leélted és tapasztalatokat gyüjtöttél nem azt jelenti h okos vagy. Nem a szövegértéssel van a baj de azt se érted h ha azt irom
: a fű
vagy
: fű
A kettő között mi különbség ? meg nem hiszem hogy az iskolás retardált fejeddel meg tudnád mondani h mit jelent az, hogy a hegyesszög sinusa, és akkor nem is mondtam sokat. Na de ha te azon vagy kiakadva hogy nem tudja valaki a kétműszak jelentését akkor elmondanád hogy mi az a parenchima ? Vagy magyar szót had mondjak : uszu.
Ès ne gyere azzal h ezek nem kellenek az életben mert
1 igen is kell
2 általános műveltség
És ha a sinuszt nem tudod kiszámolni akkor szerintem van okod az aggodalomra h még mindigg éretlen vagy és alacsony besorolású
Kapcsolódó kérdések:
Mielőtt bárki azt írná, hogy ne siránkozzak, nem azért írtam, csak érdekelne a dolog.
4 műszakban dolgozom. Ami nálunk azt jelenti, hogy minden 2. hétvégén 12 órában dolgozunk szombat. vasárnap. De a főnököm, a szabad hétvégéimen is állandóan berendel kötelező túlóra címszóval. Ezt megteheti ? Úgy hallottuk, hogy folyamatos illetve 4 műszak esetén nem...
18 éves vagyok, idén érettségizek, egy évet kihagyok további tanulmányaim előtt. Nyáron, szeretnék munkát vállalni. Békés megyében lakom. Annyi jó munka van, de mind Budapesten. Mit tegyek?
Megkaptam a beosztásom, de nem magyarázták el, hogy mi-micsoda. Ilyen jelölések vannak benne, hogy É, N, SN, P, L Gondolom az É az éjjel, az N a nappal. Akinek hasonló beosztása van, esetleg ki tudna segíteni?
Köszi a válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!