Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná nekem...

Valaki elmagyarázná nekem hogy a "Libertex" nevü alkalmazást hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 23. 17:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Valaki elmagyarázná? A pénzmosásról egy kérdés.

Van egy dolog amit sosem értettem a pénzmosás egyik közvedvelt fajtájánál. Vegyünk egy tök átlagos példát: xy emberke nyit egy kis boltot, kizárólag azzal a szándékkal, hogy ott mossa a fekete jövedelmét, így egy idő után már nem gyanús senkinek, ha vesz egy 20 milliós...

Valaki elmagyarázná gyorsan hogy hogy kell a Facebookon a Livestream alkalmazást használni?

ha nem egy olyan facebook oldalra akarom letelepíteni, aminek én vagyok az adminja, hanem egy másik oldal/adminja, mondjuk egy híres színész vagy valaki közvetít valamit élőben webkamerán keresztül, akkor ha én meg akarom nézni, elég ha rákattintok oldalt az oldal...

Valaki elmagyarazna hogy lehet blackberryre facebook alkalmazast tolteni?

Ranyomok a donwload-ra es kiirja hogy"HTTP hiba 500:belso kiszolgalo hibaja." Ilyenkor mi a teendo?Mi lehet a hiba?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!