Webox - "A csomag a futárszolgálat rendszerébe bekerült, kézbesítés alatt van" üzenet mit jelent?
A feladó délután 2 óra körül tette be a csomagot, 4-5 óra körül jelent meg ez az üzenet.
Ez azt jelenti, hogy a futár már kivette a csomagot?
Esélyes, hogy holnap megérkezik?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1,5 hete várok a termékemre, ma reggel került a hub-ba. Van remény hogy holnap jöjjön a csomag?
Gondoltam ide írok, hátha tudtok segíteni. Egész szép kis történetem van már a DPD-vel kapcsolatban. Még november 25-én rendeltem pár könyvet. November 29-én kaptam egy e-mailt, hogy kihozzák őket. Egész nap itthon voltam, de még a szemetet sem vittem le, futárral...
A GLS futárszolgálat 1 nap egyszer próbálkozik a csomag átadásával? Ha például ma a címzettnek nem sikerült átvennie, akkor már csak holnap próbálkozik a futár vagy esetleg ma is?
Ha az MPL (Magyar Posta) futár két alkalommal nem talál otthon, a postán leadja a csomagomat. Ez utánvét esetén is így működik?
Nem pontosan a GLS-től rendeltem, hanem egy oldalon vásároltam egy tárgyat, és ott üzentek, hogy tegnap délután 5 körül leadták sikeresen a GLS futárszolgálatnak a tárgyat. A GLS oldalán azt mondják, hogy a leadást követő napon kézbesítik a csomagokat. Én eddig nem...
Ha rendelek valamit akkor ki tudom választani hogy hogyan akarom átvenni a csomagot, vagy csak futárszolgálat van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!