E-bayon eladott dolgomat hogyan tudom el küldeni a külföldre?

válasza:Becsomagolod, megcímzed, feladod. posta.hu-n kikeresed a díjszabást.
De most komolyan: úgy kezdtél el eladni az ebay-n, hogy halvány fogalmad sincs róla, hogy működik, hogyan tudod külföldre küldeni a csomagot? (nagyon értetlenül néző smiley)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most néztem meg, hogy a legkissebb csomag, ami 200-300 gramm, 7000 valamennyi pl Németországba. Miért ilyen sok? Ha én rendelek valamit Ebay-ről pl németből, onnan csak 600-700 ft a Posta. Sőt, van, hogy ingyen van. Rendeltem már 500 forintért Angliából telefon...
Kolozsvárra postáznék egy CD lemezt, ami nem olyan nagy, utánvéttel fel tudom adni?
Amerikába küldtem egy levelet jó két héttel ezelőtt és szerintem még mindig nem érkezett meg. Facebook-on rákérdeztem, hogy megjött-e, de még nem tudtak választ adni, mert nincs senki az irodában... De írnának email-t, ha odaérne, úgyhogy biztosan nincs még ott....
Adott lenne egy 1984es évjáratú Renault, ami el lett adva külföldre, de volt magyar forgalomban. Visszavásárolnám, a kérdés, hogy hogyan tudnám itthon újra forgalomba helyeztetni? Milyen okmányok szükségesek hozzá? Valamint Mi ennek a menete? előre is köszönöm a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!