Vannak magyarországon arany bányák? Vagy az EU-ban bányász cégek, melyek részvényei megvehetőek?
Hello!
Én ajánlom figyelmedbe az általános iskolai vagy középiskolai földrajzatlaszt.
Kapcsolódó kérdések:
17 éves vagyok,egy rokonommal élek aki nincs olyan fizikai állapotban, hogy bevigye. 2 db arany gyűrűt határoztunk úgy hogy eladunk. 18 év alatti személy is megteheti ezt? Hogy történik egy arany eladási folyamat? Kell személyigazolvány esetleg?Illetve a helyszínen...
Vissza került Magyarországra a Magyar aranytartalék. Surányi 1990-ben 60 tonnát elkótyavetyélt 370 dolláros unciánkénti áron. Aztán 20 év múlva 1800 dollár fölé is benézett az arany. De Surányi szerint nem volt érdemes tartani. Most hazahozták a maradék 3 tonnát. De a...
Később ezt belehet adni egy aranyüzletbe, ahol csinálnak belőle nyakláncot?Ez szerintetek valódi arany?Meg merjem-e rendelni? Nem csak átverés az egész?
Tisztában vagyok vele hogy nem lehet pontos választ adni mivel a legtöbb embernek nem pénz formájában van a vagyona (szerencsére) Egy körülbelüli értékre lennék kíváncsi. Esetleg van tanulmány ami evvel foglalkozik vagy foglalkozott?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!