Megkérhetem a GLS futárt, hogy ha nem vagyok otthon, vigye el a legközelebbi GLS csomagpontra? Ez von maga után költségeket?

válasza:a gls-től kapott e-mailben van telefonszám, amin tudsz egyeztetni.
azt nem tudom, hogy csomagpont jogosult-e átvenni a nem oda címzett csomagokat, de legrosszabb esetben is kérd akkor a munkahelyedre a cím módosítását. (bár mivel előre fizetett a csomag, így én azt gondolom, hogy akár a csomagponton is tudná hagyni...de ez csak az én véleményem).
Kapcsolódó kérdések:
Egyik jóbarátom ajánlotta fizetés kiegészítés -ként, hogy próbáljam ki. Viszont nem ismerem ki magam rajta. Tudna valaki segiteni?
Ha igen, hagy cetlit a postalásában?
Üdvözlet, Gépészmérnöki diplomával szeretnék munka mellett otthon pénzt keresni, műszaki rajzok készítésével. Ismer valaki olyan weboldalt ahol lehet jelentlezni ilyen jellegű munkára, vagy esetlegesen hogyan lehetne ilyen jellegű munkát szerezni? Angol-Német nyelv...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!