Miért 60-80%buko a tőzsde? Iforex,500
Ugye most már nem lement, és tudok nyomni eladást, vételt...
Ha kezdésként eladásra megyek és esik a részvény akkor nyerek...
Mármost, ha veszek olaj részvényt, ami 30 körüli, ez volt 60is....
De esne, de pár hónap múlva, mikor beindul újra az élet, és kivárok felmegy újra 60+akkor is nyertem, nem?
És csakis az adott "bevételt" kell áldozni, a tőkét nem.

válasza:Amihez nem értesz, azt ne piszkáld. Egyébként is, előbb meg kellene tanulnod legalább a kérdést érthetően megfogalmaznod.
Ami a tőkét illeti, tőkeáttétes kereskedéssel nem hogy a tőkédet veszítheted el, de rossz esetben, ha nem zár időben a margin call, még azon felül is követelhetnek tőled. Szóval ésszel!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha pl veszek olajat most 34$-ért de lehet esik még 20$-ig is, attól még kb fél éven belül úgyis visszamegy 50-60$-ra, ezért ne zárja nekem a pozíciót ha veszteséges, mert oké most perpillanat veszteséges, de ha tartom a pozíciót később még nyereséges lesz úgyis. Vagy...
Kinek van tapasztalata? Köszönöm, hogy a "bérválaszolók" mellőznek!
Deviza tőzdézni akarok rengeteget tanultam már ezzel kapcsolatba csak nem tudom melyik céget válasszam Az iforex.hun megadtam az elérhetőségem és nagyon hamar hívtak nagyon készségesen 100 eurót akarok befizetni Megbízható a cég? Személyes tapasztalat? A másik cég...
Regisztráltam és meg is kerestek. Nagyon kedvesek voltak. Érdemes e komolyabban foglalkozni ezzel a témával, vagy csak játék az egész?
Érdekelne a tőzsdézés de nagyon off vagyok a témában. Hogyan kell ezt csinálni? Mi a lényege? Mit kell tennem hogy tőzsdézhessek? Hogyan kereshetek vele sok pénzt? És hogyan váltak ebből milliomossá/milliárdossá?(ÉNB Béci ipszilonnal, Wall street farkasa...
Mitől függenek az árfolyam-különbözötek? Miért 295 Ft egy euró? Mért nem 350? Vagy 190? Ez mitől függ ? A kávé meg a búza napi szinten miért ingadozik ennyit? Meg a facebbok meg twitter részvényei?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!