Mit választanál ideiglenesen, bejelentett munkahelyet, vagy feketén kétszeres fizetést?
nincs fix állásom, de most lenne egy lehetőségem pár hónapra dolgozni bejelentés nélkül, de kétszer akkora összeget kereshetnék vele, mintha bejelentett munkahelyem lenne.
Mit választanátok, főleg fiatalon?
Valamint a közeljövőben, lehetőleg ebben az évben, külföldre költözést tervezek.
Tb-t fizetem magam után természetesen.
(Nem illegális munka)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A jelenlegi 4 órás minimálbér kb 80 ezer ft. Mennyivel több kiadása lenne a munkáltatónak az állam felé, ha 6/8órára jelentene be pl 200 ezer bruttóval? A fizetést kézbe adja, egy műszakos nem kibírhatatlan fizikai munka, számomra nagyon jó fizuval. Ezek szépek s...
Szoval munkat valtanek de a felmondasi ido kb 1honap, de ha talalnak helyettem mast akkor kevesebb. Az uj munkahelyem ejszaka lenne szoval nem uti egymast. Mind a ketto melo 8 oras bejentesu. Es csak addig lenne 2 melohelyem bejelentve amig nem talalnak a regi helyemre embert. VAlami opcio erre van?
Egyetemi miatt másik városban vagyok, de nincs itt bejelentett /ideiglenes lakcímem, viszont nem találok állást. Melyik megyében kell így bejelentkeznem?
Mik a jogkövetkezményei?
Csak nehogy gond adódjon a cím miatt. Köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!