Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme mérnöktanárként...

Van értelme mérnöktanárként általános iskolákba beadni az önéletrajzom, jelölve, hogy szívesen tanítanék biológiát, illetve napközit is vállalnék?

Figyelt kérdés
Szükség esetén továbbképezném magam. Lehet esélyem így általános iskolába bejutni?

márc. 25. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedagógiából is szigorlatoztál. Van.

Akár technikát, matekot is taníthatsz.

márc. 25. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed.

A facebookon van "pedagógus állások" csoport. Oda írd be milyen diplomád van, meg a várost ahol dolgoznál. Akár névtelenül is kiírhatod. Fognak ajánlani munkát.

márc. 25. 17:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi. Már lesem azt a csoportot, de beírni még nem volt merszem. Meg kisvárosban lakom, csak itt és a környéken tudnék dolgozni. Névtelenül is sokak rájönnének, hogy én keresek...

De köszi az ötletet.

márc. 26. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, én is kisvárosban lakok 😅.

Az a baj, hogy a közigállás-on nincs minden tanári állás feltüntetve. Így van az, hogy keres az iskola tanárt, de mi nem tudunk róla 😞.

márc. 26. 09:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Én most beküldöm az önéletrajzom a szoba jöhető sulikba. Aztán lesz, ami lesz.
márc. 26. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 Sok sikert kívánok!
márc. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!