Katonaság fizetés?
Figyelt kérdés
Mennyit keresnek most a katonaságon egy logisztikus? Vagy irodaban dolgozo? Tenyleg magas a beruk?ápr. 2. 23:37
1/5 anonim 

válasza:

Ne irodába akarj dolgozni katonaként, hanem irány a terep!!!
2/5 anonim 

válasza:

en nem feltetlen mennek olyan ceghez dolgozni, ahol csak kötelessegek vannak jogok nelkül....
3/5 anonim 

válasza:

Voltam irodista ott, hát...Nézd meg mi megy az államháztartásban, azt szorozd fel 3x inkompetenciával, 3x agresszivitással és még annyira nincs felelőse semminek, mint máshol. Minden napos fúrás, fenyegetőzések és semmit sem tehetsz ellene, mert mindegyik valakinek a valakije. Ez alapján én átgondolnám.
4/5 anonim 

válasza:

Jó is a katonaság.
Ha pedig megunod és váltanál, olyan egyszerű leszerelni onnan
( háborús vészhelyzet miatt)
Jó lesz az neked
5/5 A kérdező kommentje:
Felmerult a teny hogy ott akarok dolgozni? Erdeklodtem.. de nem kaptam eddig semmilyen normalis valaszt:D
ápr. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!