Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volna itt valaki aki Foxpost-n...

Volna itt valaki aki Foxpost-nál dolgozik futárként/csomagautomata feltöltőként?

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni Foxpost csomagszállítmányozással kapcsolatban. Milyen, mikor kell kezdeni, milyen a beosztás, fizetés. Bármi és minden érdekelne.

Nagyon köszönöm előre is a választ!

2025. máj. 15. 10:13
 1/1 anonim válasza:
Foxpost karrier oldalon minden ott van
2025. szept. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Packeta csomagautómatánál hogy működik az utánvét?

Sziasztok! Utánakerestem interneten de nem találtam pontos leírást arról hogy hogyan kell. Csak azt hogy telefonon ki lehet fizetni. Aki már fizetett így leírná hogy hogy csinálta kérem. Biztosra akarok menni.

A Foxpost helyett melyik csomagautomatás szolgáltatót ajánljátok nekem?

Többször megszívtam, kérés és jóváhagyás nélkül átirányították többször is a csomagomat. Nem véletlenül választok egy adott automatát. Technikai hibára és telítettségeére hivatkoznak, de nekem sz volt a tapasztalatom, hogy konkrétan csomagszállító tett be...

Normális a Foxpostnál, hogy 2 napja kivette a futár a csomagot az automatából, de még mindig nem jutott el a raktárig?

Korábban sok csomagot rendeltem Foxpost-on kersztül, azt tudom, hogy tavaly egyesült a Packetával, az feltűnt, hogy drágult is, azóta csak 1-2 csomagot rendeltem így. Korábban, ha felvette a futár, másnap általában már meg is jött. Negyedikén délelőtt adták fel...

Foxpostnál csomagautomata futárként kb mennyit lehet keresni?

Illetve a munka mennyire nehéz? Gondolom a csomagok nem nehezek? Hány órás a munkarend?

Csomagautomata kezelő állást hogy hívják?

GLS, MPL, EBAY, FOXPOST automaták feltöltését és ürítését ki végzi? Hogy lehet rá jelentkezni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!