Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az új Amazonos árukereső...

Az új Amazonos árukereső munka átverés, vagy tényleg lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2025. máj. 21. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom teljesen pontosan mit takar az " új Amazonos árukereső munka" de már így első blikkre átverésnek hangzik.
2025. máj. 21. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

"Nem tudom teljesen pontosan mit takar az " új Amazonos árukereső munka""

Nem is fogja elárulni a kérdező, nehogy jelentkezz helyette és neked jó legyen, ő meg kimarad...

2025. máj. 21. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
te nem tudsz vele, már buktad
2025. máj. 22. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Te mit gondolsz, kérdező?

Miért nem próbálod ki?

2025. máj. 22. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem is fogja elárulni a kérdező, nehogy jelentkezz helyette és neked jó legyen, ő meg kimarad..."

Erre azért ne vegyél mérget, főleg ha az üzleti koncepció az hogy neki is embereket kell ebbe toborozni.

2025. máj. 22. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:

4# Azért tettem fel a kérdést, mert egy ismerősöm ebben látja a milliomosság kulcsát. Éppen fel akarom nyitni a szemét. Máshol találtam infót erről az átbszásról. Már nem mai keletű, csak most ért ide... szóval a lényeg, hogy drága tanfolyamok vannak, amivel állítólag megtanulod megkeresni azt a terméket, ami eladható az amazonon. Ebben a tanfolyam maga a termék így vannak átverve az emberek.

Ezt aki akarja, tanfolyam nélkül is megcsinálhatja, és ő lesz a 18 milliomodik, aki saját termékkel fut az amazonon.

2025. máj. 22. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Az Amazos e-commerce lehet egy működőképes koncepció csak már rohadt telített a piac.

Akik ezt tudják, azok próbálnak pénzt keresni abból hogy eladják jó pénzért az egyébként sokszor kétes minőségű, az ehhez tartozó oktatási anyagokat és ebből keresnek pénzt.

Nem kell meggyőznőd, az ismerősödet. Csinálja csak. Előbb utóbb úgy is rájön magától.

2025. máj. 22. 10:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Az 5-ös jól látja, szerintem is ez benne az "üzlet", hogy keresned kell X madarat, aki megvásárolja a tanfolyamot..ami több ezer euró. Na most ahol úgy kezdik, hogy vegyél..az MLM.. semmi más. Aztán te is eladod jó sok szerencsétlennek.
2025. máj. 22. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez már inkább ilyen MLM-nek álcázott borderline piramisjáték.
2025. máj. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Hogy kaphatom vissza a pénzem?

Vagy hová lehet ilyen esetben fordilni. Hónap közepén rendeltem a VásárBázis oldaláról előre fizetéssel. Megjött a megerősítő email, azóta semmi üzenetet nem kaptam. Se emailre, se telefonra nem válaszolnak. Létező bolt, a vélemények elég megosztóak róla....

Akkor ha veszek valakitől jófogáson, veterán, árukeresőn, amazon vagy hasonló oldalon valamit akkor azt csak házhoz hozzák ki?

Ha használtan vagy újonnan rendelek vagy magánszemélytől csomagküldéssel veszek valamit. És én nem a házamhoz akarom megrendeltetni az árut hanem pl megadok egy találkozási pontot ahova el tudok menni érte. Oké ha nem is kimondottan random helyen a nyílt utcán. De...

Miért van az, hogy Árukeresőn egyik webshop olcsóbb, mint a másik?

Mondjuk kettőt kiragadva, az Alza-nál és az eMAG-nál is kapható ugyanaz a termék, mégis akár több ezer forint eltérés is lehet a két webshop közt. Mindkettő népszerű és megbízható. De akkor miért nem ugyanannyiért adják ugyanazt a terméket? Logikusan nézve, ahol...

Milyen árukereső oldalakat szoktatok használni?

Nekem már nem segít sokat sem az árgép,se semmi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!