Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jabil Nagyigmándon milyen cég?

Jabil Nagyigmándon milyen cég?

Figyelt kérdés
2025. szept. 9. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Jo. Bovebben, nem jo.
2025. szept. 9. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Modern kori rabszolgatartás.
2025. szept. 10. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
pl?
2025. szept. 10. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Pofára megy a fizetés, a bánásmód, aládtehetnek függőlegesen és vizszintesen főleg ha van valami mentális problémád. Szünetek betartását kirúgással fenyegetőzéssel tartatják be.
2025. szept. 12. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
igen? egyszer feltettem ezt a kérdést már itt akkor dícsérték az egészet.
2025. szept. 13. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az van, hogy pár hónapja volt egy nagyobb társaság akiket kirúgtak mert munkaidőben piáltak, na ők most kígyót-békát kiabálnak a cégre, ami amúgy tök korrekt hely. Én két éve vagyok itt, teljesen oké, a fizetés lehetne kicsit több, de a főnökök meg a kollegák korrektek.
2025. szept. 13. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:
nehéz bekerülni női munkára?
2025. szept. 13. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

A jabil Nagyigmándon milyen cég?

kollégák, fizetés , munkarend. Illetve érdemes e írni nekik ha nincs felvétel hogy mikor várható legközelebb felvétel

Nagyigmándon a Jabil milyen cég?

fizetés, munkakörülmények

Monsanto nagyigmándi vetőmagüzemben mennyi a fizetés?

Valaki ismeri ezt a munkahelyet?Mennyi egy kezdőnek a bruttó alapbére?

Jabil Nagyigmándon milyen cég?

pl fizetés, bónusz, emberek, munkakörnyezet

Jabil Packaging Solutions Nagyigmándon milyen munkahely? Fizetés? Érdemes oda jelentkezni?

Azt tudom,hogy 12 órás,legalábbis is az is van. Céges buszjárat van pl Tatabányáról?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!