Kifizethetik meg a ki nem vett szabadsagom?
Sziasztok!
Felmondasi ido alatt allok a munkahelyemen. Kozben megkaptam az utolso fizetest, amiben ugy hiszem, a ki nem vett szabadsag nem volt benne. A berpapir szerint 14 nap kiveheto szabim lenne/van. Ugy tudom a kiadatlan szabikat a munkaviszony megszuntekor meg kell teriteniuk penzben. Ez valoban igy van? Nem tudom szamit-e, de 9 honapig tartott a munkaviszony. Illetve huszadika korul fog megszunni a munkaviszony. Mire szamithatok?

válasza:További kérdések:
Én hibáztam nagyot nagyon nagyot de lehet ilyet?
lehet teljes 40 órás munkaidőben is dolgozni ilyen területen? hova lehet elhelyezkedni vele a pedagógiai szakszolgálaton kívül? milyen maga a munka?
Bejelent rendesen?
Én csak artist vagyok egy játékfejlesztő cégnél, de szorosan dolgozom együtt frontend-backendesekkel.Van egy házon belüli játékmotorunk, amit már 5 fejlesztenek. Most fogta a lead-ünk (aki amúgy nem fejlesztő) a Claude AI-t és 3 nap alatt megcsinálta nulláról a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!