Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kifizethetik meg a ki nem...

Hatsunedurst kérdése:

Kifizethetik meg a ki nem vett szabadsagom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felmondasi ido alatt allok a munkahelyemen. Kozben megkaptam az utolso fizetest, amiben ugy hiszem, a ki nem vett szabadsag nem volt benne. A berpapir szerint 14 nap kiveheto szabim lenne/van. Ugy tudom a kiadatlan szabikat a munkaviszony megszuntekor meg kell teriteniuk penzben. Ez valoban igy van? Nem tudom szamit-e, de 9 honapig tartott a munkaviszony. Illetve huszadika korul fog megszunni a munkaviszony. Mire szamithatok?

ma 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Mennyi szabit vettél ki eddig? Egyébként nem valószínű hogy ki fogják fizetni, mert még csak május van, és úgyis meg fogják nézni, hogy részarányosan erre az időre mennyi járt.
ma 22:25

További kérdések:

Milyen pályaorientációs mentorként, tanácsadóként dolgozni?

lehet teljes 40 órás munkaidőben is dolgozni ilyen területen? hova lehet elhelyezkedni vele a pedagógiai szakszolgálaton kívül? milyen maga a munka?

PM-Energo kft megbízható?

Bejelent rendesen?

A programozói szakmának nagyjából vége van?

Én csak artist vagyok egy játékfejlesztő cégnél, de szorosan dolgozom együtt frontend-backendesekkel.Van egy házon belüli játékmotorunk, amit már 5 fejlesztenek. Most fogta a lead-ünk (aki amúgy nem fejlesztő) a Claude AI-t és 3 nap alatt megcsinálta nulláról a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!