Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Top Up parfumériaba milyen...

Top Up parfumériaba milyen dolgozni?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondtak h 20 ezer netto naponta es 2nap munka 1 piheno.

Azt is mondtak h hanytol hanyig de elfeljettem .

Dolgoztal mar ott? Laza ?

tegnapelőtt 14:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Szépségtanácsadói állsinterjúra parfumeriaba mit vegyek fel?

Ilyen melegben jó egy egyszínű vékony egyberuha és magassarkú szandál? Vagy muszáj zárt cipő, harisnya?

Parfumeriakba, mcdonaldsba, plazakba, kajaldakba es ilyen helyekre csak tehetosebb, gazdagabb emberek jarnak?

Lehet hulye a kerdes, de en az orszag szelen lakom egy kis faluban, nalunk ilyenek nincsenek, egyaltalan nem megszokottak szamomra ezek a dolgok. 19 evesen most voltam eloszor osztalykirandulason Budapesten. Nagyon tetszett, de nem ereztem magam oda valonak. Gyonyoru...

PARFUM (nöi) tudnatok ajanlani nekem, mit erdemes megszagolni a parfumeriakban?

anyumnak szeretnek venni parfumot (50 éves), idaig Chloé Chloé, VERSACE Bright Crystal - volt amit parfumeriakban vettem, de egyik sem tartott ki sokaig (az illata rendben volt, de hamar el illant - márkauzletben vettem).

I parfumeriabol vasarolt mar valaki?

Hogyhogy joval olcsobbak a parfumok mint douglasban? Nem lehet h nem eredetiek?

Victoria's Secret Angel gold parfumerie dupe?

Nagyon keresem ennek a parfümnek a dupe-ját, főleg mert itthon nem lehet sehol se kapni. A Women's Secret Gold Seduction ami szerintem amúgy jó lehet, de esetleg tud valaki még mást? Előre is köszi :))

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!