Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megbízási szerződséssel...

Megbízási szerződséssel vállaltam el a munkahelyemen a fő munkaköröm mellett a karbantartói munkakört. Namármost ha a fő munkakörömre nem igazán vagyok már alkalmas és elküldenek akkor azért még a megbízási szerződéses munkám végezhető marad?

Figyelt kérdés
Nincsenek megelégedve velem, igazából én sem igazán szeretem már csinálni a fő munkakörömet vagyis arra számítok, hogy előbb-utóbb elküldenek, részben a megbízási szerződéses munkám miatt sem jut rá időm.
tegnap 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress másik munkát.

Ha ők küldenek el, akkor megbízási szerződés se lesz tőlük.

Ráadásul a megbízási szerződés nem munkaviszony, ha csak az van, akkor magad után kell fizetni a TB-t, és az időd NEM számít bele a nyugdíj jogosultságba és a nyugdíj összegének a kiszamitasaba se.

tegnap 12:13
 2/3 A kérdező kommentje:
de a megbízási szerződéses munkámat jól végzem, azzal nincs gond, csak az mellett nem sok időm jut a másikra. Nekem van amúgy másik bejelentett munkahelyem is 4 órában
tegnap 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a megbízásit de végezheted akkor, de lehetnek kivételek
tegnap 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Ha nem hívtak be interjúra, érdemes írni a HR-nek, hogy adjanak valami mintafeladatot, hogy bizonyítshassam hogy alkalmas vagyok a feladatra?

Készletgazdálkodási munkatárs pozíció. Azt írja középfokú gazdasági/pénzügyi végzettséget várnak el. Nekem meg gazdasági diplomám van. Már jó ideje hirdetik, pár hónappal ezelőtt is láttam a hirdetést, nem értem miért nem képesek behívni. Nekem KELL ez a munka.

Egyáltalán lehet változás bizonyos szakmákban, ha közismert, hogy a feltételek miatt nehéz ott embert találni?

Lehetne említeni pl. a kereskedelmet, a vendéglátást, vagy az egészségügyet, hiszen mindegyikben az a jellemző, hogy technikailag nincs fix szabadideje a dolgozóknak; általában hétvégén, és különösen az utóbbi kettő esetén ünnepnapokon is nyitva vannak, illetve van...

A bkv villamosvezető képzésnél az alkalmasságin miket néznek?

A bmi mérést felöltözve mérik? Ilyenekre lennék kíváncsi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!