IBUSZ Kft-nél milyen a munka? (Pénzügyi terület)
2 állás is van jelenleg ami érdekelne, de elég kevés az információt találtam róluk és amit találtam az is csak negatív volt. (2db) Viszont ezek is 3 évesek.
Van esetleg valakinek tapasztalata azóta?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát ha mondjuk nem egy nagyon speckó tudású illetőt keresnek, hanem elég egy mezei gazdasági diploma vagy csak OKJ és angol nyelvtudás. Azt hallottam, hogy az ilyen irodai munkákra, egyrészt ha van egy hirdetés, akár több százan jelentkeznek, másrészt a fizu is ilyen...
Csak segítő szándékú válaszokat szeretnék!
Azért kérdezem, mert nem tudom, mennyire számít ez cikinek vagy kellemetlennek. Főleg az érdekelne, hogy a nők hogyan viszonyulnak ahhoz, ha egy férfi dolgozik a szoláriumban zavaró lehet-e számukra, vagy teljesen elfogadott.
Általános velekedes szerimt melyek a jobb cégek munkavállalói szempontból?
Multiban dolgozom 5 éve mióta végeztem az egyetemen. Elég sok “álmom van”, de rájöttem, hogy ebből soha nem lehet meggazdagodni, sajnos csak egy rabszolga vagyok, egy az ezerből. Illetve magyon rossz hatással van az egészségemre az egész napos ülés egy gép előtt....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!